Äta & fika

Krog Lokal

En bred meny för alla smaklökar & börsar. Krog Lokal erbjuder allt från den lilla smakfulla rätten till den vällagade och mer exklusiva à la carte-menyn. Här finns också fina drycker och efterrätter.

Restaurang Ájtte

Under vardagarna serverar Restaurangen lunchbuffé. Ibland två huvudrätter, veckans soppa & veckans sallad. Det finns bra med alternativ, och vi är också allergivänliga. Varje dag bakar vi våran populära mjukkaka, gáhkko.

Restaurang Akerlund

Restaurang Akerlund serverar husmanskost av lokala råvaror som renkött och fisk. De lagar mat med koppling till den norrländska mattraditionen och med hänsyn till råvaror, ursprung och hantverk.

Åsgård

Större grupper som bor här på vandrarhemmet kan boka mat hos oss i vår egen restaurang. Maten vi lagar har sina rötter i traditionellt mathantverk och råvarorna är egen-, här- och närproducerade i så stor utsträckning som möjligt.

Citykonditoriet

Perfekta valet för dig som är ute för en riktigt härlig fika. Den mytomspunna kaffemaskinen gör extra gott kaffe – rekommenderas starkt!

Ga La Mair thairestaurang

Den enda thairestaurangen i Jokkmokk, belägen vid Sameslöjdstiftelsen Sámi Duodji. Buffé och à la carte erbjuds.

Jokkmokksgrillen

Den folkkära Jokkmokksgrillen ligger endast ett stenkast från Åsgård, vilket gör det till det perfekta matstället om du behöver ett snabbt mål i magen. Ett tips: deras skrovmål är grymt!

Restaurang Opera

Den enda thairestaurangen i Jokkmokk, belägen vid Sameslöjdstiftelsen Sámi Duodji. Buffé och à la carte erbjuds.

Lilla Paradiset

En populär pizzeria bland jokkmokkare, menyn består av italienska och amerikanska pizzor samt svensk husmanskost.